In een paar uur, vele stappen verder.

Individual psychologische workshop

SHINE Laat zien wie je bent

Je hebt veel kwaliteiten, maar gebruik je ze ook op op het juiste moment, op de juiste plaats?
1-dag-empowering-workshop.
Je uitstraling en je innerlijke houding geven de doorslag hoe andere mensen je waarnemen, in je beroep, maar ook privé. Meestal zijn we veel te bescheiden met onszelf te tonen en vinden we op de voorgrond treden eng en overdreven. Bescheidenheid is goed, maar stralen is ook fijn.
 
Als je in je kracht gaat staan en weet wat je te bieden hebt is dat voor anderen heel prettig. Door deze workshop ontwikkel je meer zelfvertrouwen bij beroepsmatige opgaven, maar ook in de dagelijkse omgang met mensen.  Je krijgt de nodige soepelheid om in ongewone situaties sterk te blijven. Meer zelfbewustzijn in belangrijke gesprekken en daar waar je een persoonlijke indruk wilt achterlaten.

Je eigen merk

In deze workshop werken we aan jouw kleur, je “eigen merk”, harmonisch en geloofwaardig.
Een hele dag ‘werken’ aan jezelf en er stralend bijstaan aan het eind, dat is de belofte van deze workshop. De originele werkwijze van de trainer is een verrassing. Het werkt niet als je het allemaal al weet. Laat je meevoeren en ontdek de veranderende krachten in jezelf. Deze workshop komt van de school voor Individual psychologie in Duitsland, dus erkend en professioneel.
 
Een tipje van de sluier: ik start vanuit kleur, jouw kleur en de betekenis, eigenschappen, kwaliteiten die je daaraan verbind. De hele dag beantwoord je vragen en doe je opdrachten, meestal schriftelijk met een uitwisseling in kleine groepjes. De route is niet voorspelbaar, maar verrassend. Het is veilig, leuk en misschien wel hilarisch, confronterend maar in ieder geval verrijkend.
 
SHINE duurt van 10.00-16.00
De foto werd genomen met SHINE Den haag. 23 mei 2011Shine

Shine, People, let your light shine, Let the darkness fade away, Step into a brighter day, Don’t forget about, the role you must play, Let your light shine, Maybe the answer is just this simple song, Let everybody shine along, To keep the world from going wrong, Let your light shine

De Toppers

reacties van deelnemers

 
Zoals andere mensen zichzelf een dagje in een wellness-center cadeau doen zo was SHINE voor mij een cadeau aan mezelf: aan het einde van de dag ging ik weer helemaal opgeladen met positieve energie naar huis. Echt heel fijn!
Inge de Groot.
 
Ik vond het een heel inspirerende workshop en denk er nog regelmatig aan terug
SHINE was voor mij in 3 woorden: Inspirerend, Leerzaam en Plezier
Mariette Bonke
 
Shine doet je goed! Catharina is heel inspirerend. Je krijgt echt een 'boost ' van deze dag. En het is ook nog eens heel leuk om te doen. 
Monique van Diest
 
Dank voor de stralende dag!
’t Was me ’n groot genoegen en ik kwam dansend thuis.
Josephine
Laat zien wie je bent, je bent het waard