Een impressie

Kom maar op met dat verhaal

Lezingen en workshops

Mijn eigen ervaringen met bemoediging en ontmoediging zijn een leidraad in mijn lezingen, workshops en trainingen. Ik blijf wat dat betreft dicht bij huis en maak het graag persoonlijk. Ook hou ik van relativeren en humor. Ik ben zelf ook maar een mens, met al mijn te kortkomingen en ik voel me niet beter dan mijn publiek. Ik hou ervan mensen een aangename tijd te bezorgen en ze iets te laten meemaken, waar ze nog eens aan terugdenken. Door mijn achtergrond als actrice sta ik met gemak en plezier voor het publiek.

Lezingen en workshops zijn een uitstekende manier om kennis te maken met bemoediging. Je krijgt in korte tijd een goed idee wat bemoediging is en wat bemoediging doet en waar jij het voor kan gebruiken.

Doel:

1. Sfeerverbetering
2. Bewustworden van je eigen gedrag in de omgang met anderen
3. Samen werken
4. Denken omzetten in daden
5. Bewust worden van je eigen verantwoordelijkheid
6. Teambuilding en samen plezier maken

Geschikt ouders/opvoeders op basisscholen en middelbare scholen.

De voorbeelden worden aan de leeftijdsgroep aangepast. Ouders zullen zich altijd herkennen in mijn verhaal.
Na de lezing kan de school ook de workshop aanbieden of de opvoedtraining ZO KAN HET OOK kinderen opvoeden. 

De lezingen zijn geschikt voor groepen tussen de 8-500 mensen. Catharina heeft een achtergrond als actrice en in de lezingen gebruikt ze dat talent om haar verhaal aansprekelijk, duidelijk en altijd licht humoristisch te vertellen.
Ze maakt de lezingen op maat.

Wil jij op je school, kinderdagverblijf, op je werk, in de klas, bij een vriendenclub een goed verhaal over bemoediging horen, dan ben je bij MOOD WORKS aan het goede adres. Ik maak het precies zo, dat jouw doelgroep daar mee aan de slag gaat.
Bemoedigen loont.

Workshops

Workshops over opvoeding zijn heel geschikt voor een studiedag binnen het onderwijs of op een ouderavond van je school.
De kracht van het thema 'bemoediging' werkt meteen door in de sfeerverbetering tussen mensen en is dus heel goed te gebruiken op scholen, bedrijven en in het verenigingsleven, denk ook aan sport en andere clubs waar met kinderen gewerkt wordt. Deelnemers zetten de informatie om in gedrag omdat het herkenbaar is, prettig is en positief.

Catharina weet iedereen mee te krijgen door haar vrolijke, energieke, maar ook uitdagende en doelgerichte houding.
Bemoediging is een thema wat zij zeer persoonlijk brengt, waardoor het de deelnemers aanspreekt en aansteekt.
Een goed verhaal inspireert